Freitag, 17. Juni 2016

Kako sam izvuci pramenove na kosi

Kako izvući pramenove kod kuće. Uz pomoć pramenova dobijate mladalački i blistav izgled. U plastičnu kutiju sam sipala malo farbe (krem), mrvicu manje regeneratora (belo) i 5:hirogena u odnosu na farbu (tečno belo).


Kako sam izvuci pramenove na kosi

I sve to dobro promešala. Kosu sam podelila i gornji deo zakačila šnalom. Farbu sam nanosila slikarskom četkicom, jer je ona obična isuviše široka, a možete i sa starom četkicom za zube. Izvlačenje pramenova kod kuće Bojenje pramenova kod kuće - izvlačenje pramenova. Farbanje pramenova u kosi na različite načine prekrasno ističe vašu kosu i daje joj živahnost.


Odsjaji i razigrano svetlo u kosi , efekti senke naglašavaju strukturu kose. Blow Dry Mistakes You May Be Making and HOW to Fix Them! Htela bih da uradim sivkast preliv na kosi , ali ne znam tačno kako.


Naime, moja boja kose je tamnije smeđa sa sivim odsjajem, ali su mi krajevi (jedno cm) požuteli… Ne bih da ih skraćujem, već da uradim taj preliv. Pramenovi - kome dobro stoje i kako ih kombinovati. Verovali ili ne, pramenove možete dobiti pomoću namirnica iz prirode.


Uslov 1( kako izvući bele pramenove ): Svetloća kose. Postoje standardni preduslovi kako bi vaše izvođenje pramenova ispalo zadovoljavajuće i kako bi dobili skroz bele pramenove. Prvi uslov je da obratite pažnju na svetloću klijentove kose. Klijenti nekad imaju zahtevne ideje i želje koje nisu izvedive onako kako oni misle da jesu.


Međutim, ono što se bez obzira na to koje su frizure u trendu neprestano zadržava i traje kao predlog i preporuka frizera, jesu pramenovi. Raščešljajte sve izvučene pramenove pre no što nanesete na njih smešu za dobijanje boje. Koliko dugo ostavite smešu da deluje na kosi , toliko svetliji će Vam biti pramenovi. Uputstvo za upotrebu i kolor karta će Vam pomoći da odredite koliko tačno treba da držite smešu na kosi.


Po isteku vremena delovanja, ali pre nego što. Daćemo vam nekoliko ideja za pramenove na crnoj kosi. Ovo je jedna od takozvanih sigurnijih varijanti pramenova za crnu kosu. Veoma lako se dolazi do njih, a stoje odlično gotovo svim crnkama. Bojenje pramenova u kosi na različite načine prekrasno ističe vašu kosu i daje joj živahnost.


Saveti za farbanje pramenova kod kuće. Usto, pramenove možete obojiti sami u svome domu. Frizerskim rečnikom rečeno, ombre se odnosi na boju kose koja ide od tamne ka svetloj.


Ako voliš kako ti kosa izgleda leti, kada sunce učini svoje i prošara kosu prekrasnim pramenovima za tebe su idealni plavi ombre pramenovi. Pružiće tvojoj kosi svež i prirodan izgle a da se pritom ne moraš brinuti oko izrastka. U kućnim uslovima koriste se i kapa za pramenove i češalj. Ako niste baš vični u farbanju zamolite drugaricu da vam pomogne.


Kako sam izvuci pramenove na kosi

Kada stavite kapu neka vam heklicom izvadi svaki pramičak zasebno. Prilično je teško tako nešto uraditi sam. Sa češljem je nešto lakše no kako nemate oči na leđima takođe je preporučljiva pomoć prijatelja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts