Montag, 29. Juli 2019

Pramenovi boje karamele

Video prikazuje najljepše karamel boja kose. Pogledajte najbolje ideje za karamel pramenovi. Pramenovi su, definitivno, jedan od najboljih načina da osvježite svoj cjelokupni izgle a evo kako to možete uraditi ove sezone pomoću pramenova boje karamele.


PS: Imajte na umu da oni najbolje pristaju damama koje imaju tamnije nijanse kose. Idealna je za gotovo sve boje kose jer se jako lijepo sjedinjuje sa gotovo svakom bojom. Boje poput karamel smeđe ne trpe intenzivne fenove.

Idealno bi bilo kada bi kosu mogli da osušite prirodno ili blagim feniranjem. Plava kosa sa pramenovima karamele sjajna je frizura za ljeto. Pramenovi boje bakra i lešnika i platinasta kosa recimo jako su zanimljiva kombinacija. A pramenovi boje meda i čokolade izgledaće naprosto savršeno, a posebno ako upletete kosu u pletenicu.


Sam naziv već nagoviješta toplinu i šarm. Pramenovi su najbolje rešenje za vas jer su zahvalni za održavanje (stavljaju se svaka tri do četiri meseca). Postoji veliki broj opcija, ali ne slažu se sve boje sa svakim tipom kože.


Pronađite one koji vam sigurno dobro stoje i otkrijte boje i nijanse koje ne samo da ističu vašu frizuru već i vaše lice.

Boja je slatka kako i slastica od karamela. Muškarci vole tu bogatu svjetlucavu nijansu boje kose. Plavi pramenovi koji su samo dve nijanse svetliji od vaše karamel boje će učiniti čuda sa vašim izgledom. Na ovaj način dodaćete neodoljiv sjaj vašoj boji kose karamela. Ovi pramenovi odlično idu uz tamno braon boju kose jer je na pravi način osvetljavaju i daju joj jednu potpuno drugačiju dimenziju.


Karamel pramenovi su u trendu ove sezone. Cara Delevingne, Karlie Kloss i Georgia May Jegger nose nijanse karamele. Slavne osobe često izgledaju kao da su nehajno napravile frizuru, međutim iza njih je uvijek tim profesionalaca, svaki put kad izađu iz kuće. No ono što možemo primijetiti da i slavni žele jednostavnost, čak i kada je u pitanju. Izvlačenje pramenova na crnoj kosi se teže radi no ni ovo nije nemoguća misija.


Sivi pramenovi najbolje izgledaju na crnkama, ova frizura je istovremeno i veoma atraktivna i moderna. Kada izvučete pramenove u boje čokolade, lešnika, bakra, konjaka, odnosno njihova kombinacija daće vam predivne tople nijanse. Nakon par pranja boja će. Ako imate tamnu kosu poput Jennifer Connelly, izbjegavajte crnu boju s plavim odsjajem i zamijenite je prirodnim nijansama tamnosmeđe ili crne boje.


Razbij monotoniju, razigraj i osveži svoju frizuru. Od klasične boje meda, neodoljive karamel nijanse pa sve do upečatljive platinaste – žene obožavaju da se poigravaju svetlim nijansama.

Za one koje ne žele previše rizikovati rešenje je nijansa svetlija od prirodne boje kose, a za one koje su u potrazi za pravom transformacijom idealan odabir je platinasta boja. Pramenovi u raznim nijansama boje kose Pramenovi u nekoliko nijansi boje stvaraju dojam kose nakon ljetnih praznika. Kao da su pramenovi različito izblijedjeli na suncu. Ako želite da u potpunosti dovedete do izražaja boju kose onda podignite kosu baš kao što je to uradila Kate Upton.


Ova boja odlično pristaje tamnoputim ženama, poput Jennifer Lopez. Izvodi se tako da je baza svijetlo smeđa, a pramenovi oko lica obojani su od tamije boje prema svijetlijim na vrhovima. Odlično pristaje na blijedu put, kakvu ima Angelina Jolie.


Ipak, na odabir ove boje nemojte pomišljati ako ne volite nositi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts