Mittwoch, 17. Februar 2016

Islamski sanovnik pas

Lajanje psa – čovjek koji prelazi sve granice, koji nema stida i koji širi lažne vijesti. Također, nešto slično ovome je učinio i imam Šafija kada je usnio imama Ahmeda. Poslao mu je pismo, čak iz Egipta u Irak, a u njemu je bilo napisano: „Bit ćeš iskušan, pa se pripremi za to! Muhamed Ibn Sirin, islamski tumač snova, bio je veliki stručnjak za tumačenje snova u skladu sa islamskom tradicijom. Rođen je 6godine nove ere, a umro je 7godine, u godini života.


Islamski sanovnik pas

Bio je vrlo pobožan musliman. Neki vele da on simbolizira roba. Islamski sanovnik : crni pas. Crni arapski pas simbolizira nejakog neprijatelja koji u sebi ima vrlo malo muškosti. Keruša simbolizira prostu ženu.


Dakle, islamski sanovnik kaže da poklon kao motiv u snovima uvek ima pozitivnu simboliku i da ukazuje na nešto lepo što očekuje vas i vašu porodicu u bliskoj budućnosti. Poklon je uvek simbol ljubavi, praštanja i sreće, pa je veoma lepo i prijatno sanjati ovakav san. Loviti psa - imati će te problema u obitelji.


Napušteni pas - svađa. Ako se pas boji vode - zabrinuti ste za budućnost. Pas koji zavija - bolest. Tužan pas - izgubiti će te dobrog prijatelja. Ubiti psa - prouzročiti će te neko zlo.


Psi koji se tuku - čuvajte se prijevara. Sa druge strane, snovi o psima vam mogu predskazati i pozitivne odnose sa ljudima ili lepe periode u životu. Sanovnik pas – Šta znači sanjati psa? Simbolika psa u snu, vrlo često se vezuje za osobine koje se psima pripisuju na javi, kao što su vernost, odanost, prijateljstvo, zaštita.


Za pse koji u snu pokazuju agresiju i bes, vezana je simbolika dominacije, kontrole, nadmenosti, maltretiranja, sile. Mobil ansehen im VoIP-Shop. Kada je taj čovjek došao kući, provjerio je stvar i ustanovio da je tačno ono što mu je tumač rekao. Tako su napisana mnoga djela iz ove oblasti. To se vidi i izjave jednog od njih koji se zvao Halil bin Šahin (9. vijek po Hidžri).


Ovaj islamski učenjak kaže da se, dok je pisao svoj tumač snova, oslanjao na dvadeset i dva djela ranije napisana o snovima. Kao i brojni islamski učenjaci i Ibn Sirin je dopao zatvora. U zatvoru je čak i umro. Mada se tačno ne zna zbog čega je dopao zatvora, lahko je pretpostaviti da se može desiti da onaj ko zna dobro protumačiti san, san protumači onako kako to ne odgovara nekome od vlastodržaca ili njima bliskih. Ukoliko pas u vašem snu veselo laje, taj san ukazuje na zadovoljstvo i uspeh koji su pred vama.


Islamski sanovnik pas

Ukoliko je lavež psa veoma jak i prodoran, to bi moglo da znači da vi želite sve oko sebe da držite pod kontrolom. Sanjati da pas cvili. Ako ste sanjali da pas cvili, to može biti loš predznak. Naime, pas koji cvili je.


Moguće da se radi o snažnim seksualnim porivima ili pak o bijesu prema nekoj osobi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts