Montag, 4. Juni 2018

Sta znaci kada sanjas da opada kosa

Moguće da san označava da ne pokazujete svoja osećanja ili da imate veliki strah od odbacivanja. Sanjati da vam kosa opada. San u kome vam je kosa opadala, može ukazivati da ste preplavljeni strahom zbog nečega.


San je poruka da bi trebalo da se suočite sa tim i rešite ga se, da ne bi sebi prouzrokovali stres ili neki drugi poremećaj. Kovrdžava kosa – Kada se inače ravna kosa u snu kovrdža, to je znak napretka i dobijanja neke počasti. Osim toga, kosa u snovima se smatra simbolom ženstvenosti, odnosno muževnosti, kao i strasti, želje i čežnje. Značenje sna će zavisiti od toga da li sanjate dugu ili kratku kosu, da li je.


Mnoge žene su užasnute kada vide klupko svoje kose u kadi. Da li se možda brinete da previše dlaka ostaje na četki? Istraživanja su pokazala da je stres najveći razlog zbog koga kosa opada. Pogledajte razloga zbog kojih kosa može da opada.


Kao što zmija menja svoju košuljicu, tako i vi kompletnim opadanjem kose menjate sebe i svoju ličnost. Međutim, ukoliko sanjate da je kosa opala nekoj osobi koja. Verovatno se radi o osobi koju ste smatrali prijateljem i često ste joj poveravali vaše tajne. Bićete razočarani razvojem situacije i biće vam jasno da ne želite da nastavite druženje sa.


Ukoliko ste neku drugu osobu sanjali sa veštačkom kosom, vrlo je verovatno da vaš odnos i vid komunikacije sa tom osobom na javi nije onakav kakvim ga vi predstavljate drugima. Kosa , kao i nokti u snovima opisuju dušu, njeno stanje i opšti nivo zadovoljstva. Moguće je da ćete biti veoma zabrinuti oko te osobe. Može se desiti da ćete imati mnogo više posla nego obično što će dovesti do stresa i nerviranja usled grešaka koje se, neminovno, dešavaju.


Sta znaci kada sanjas da opada kosa

Svu vašu energiju usmerićete na efikasno završavanje zadataka koji će vam biti povereni nakon čega ćete, sa punim pravom, moći da se opustite. Kada sanjate da češljate kosu, to ukazuje da ćete, posle malih nezgoda, slobodnije disati. Ovaj san nagoveštava dobar provod sa prijateljima, pa nemojte nikako da odbijete poziv za neku zabavu, čak iako vam se ne ide. Kad kosa opadne, znači da postoji bitan deo vas s kojim gubite kontakt. Kada se sami doterujemo, to je glavni način na koji drugima pokazujemo svoju posebnost.


Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja. Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima u vašem budnom životu.


Sta znaci kada sanjas da opada kosa

Takav san znači da je muškarac siguran u svoju muževnost i sposobnost zavođenja. Dlake na tuđem telu – Kada osoba sanja dlake na tuđem telu, takav san se smatra pozitivnim predznakom, posebno u pogledu nekog odnosa sa osobom suprotnog pola. Ako planirate da promenite posao, ovo je idealan trenutak za to. Imate mogućnost da otputujete sa partnerom.


Iako vam se na prvi pogled to ne čini kao dobra odluka, shvatićete da vam je pomogla da učvrstite vezu. Ovo je vaših minuta i iskoristite ih najbolje što možete.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts