Montag, 13. Mai 2019

Sanjati plavu kosu

Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Ukoliko u snu vidite plavu kosu, to označava zabranjenu ljubav. Verovatno vam se dopada osoba koja je zauzeta pa vaša osećanja ne smete nikome da poverite. Sanjati kako češljate kosu.


Sanjati plavu kosu

Takođe, ovaj san može ukazivati i na neke nove ideje i pozitivne promene koje vas očekuju u periodu koji je pred vama. Isto tako san o kosi predstavlja i zdravlje Vašeg unutrašnjeg bića. Lijepa kosa - bogatstvo.


Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje. Crna kosa - sreća i ljubav.


Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Sa psihološkog stanovišta, zelena boja pokazuje funkciju osećaja, odnos između sanjača i stvarnosti. Kao mešavina plavog i žutog, kombinacija neba i zemlje, zeleno je mistična boja.


Takođe, kombinuje hladnu plavu boju intelekta sa emocionalnom toplinom žutog sunca – dajući mudrost svojstvenu jednakosti, nadu, poverenje. Duga kosa u snu označava slobodu, moć i status. Ako su vam u snu kratili kosu , san može označavati gubitak tih stvari.


San u kome ste vi ili neko drugi imali prljavu kosu , može biti najava loše sreće. Možda ćete doživeti neke nesreće, možda na poslu, u vezi finansija ili u privatnom životu. Nekada su nam snovi crno-beli, a nekada u boji. Svaka od boja koja nam se javi u snu ima neko svoje značenje, te tako zelena seimboliše dobro zdravlje, a crna.


Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako je bila kovrčava, možete očekivati financijske probleme. Ako ste sanjali kratku kosu , očekuje vas uspjeh na poslu, a možete očekivati i novčani dobitak. Sicherer Kauf und schneller Versand. Werden Sie einer von Mio. Millionen Produkte und 20.


Kaufen Sie jetzt ganz einfach auf Fruugo. Willkommen bei Fruugo, einem Online-Marktplatz mit einer riesigen Auswahl an. Muška košulja može najavljivati brak. Za žene koje su sanjale mušku košulju san verovatno označava da ćete uskoro naći pravu ljubav. Ako u snu sanjate da farbate kosu moguće je da niste bili iskreni.


Ako sanjate da je neko nasilno ofarbao vašu kosu znači da se. Videti fatamorganu u snu oslikava harmoniju u. Vi ste zaokupljeni sa starenjem i svojim izgledom. Zanimljiva su i tradicionalna tumačenja plave, žute i zelene boje u snovima. Kataloški skup objašnjenja značenja različitih snova ili pojmova u snovima naziva se sanjarica ili sanovnik. Međutim, ukoliko sanjate da je kosa opala nekoj osobi koja je vama bliska, to je znak da će ta osoba u periodu koji sledi doživeti neki gubitak i da će to loše uticati i na vas.


Sanjati plavu kosu

Moguće je da ćete biti veoma zabrinuti oko te osobe. Bićete razapeti na sto strana i nećete znati kojoj obavezi pre da se posvetite, a niko se neće ponuditi da vam makar malo olakša situaciju. Schließen Sie sich über 1. Die Rückgewinnung der Waren würde dann Ihrer Verantwortung obliegen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts