Mittwoch, 27. November 2019

Smeđa kosa sa pramenovima boje meda

Get Free, Super-Fast Worldwide Shipping On Orders Over £40! Grants A Naturally Flushed Glow! Complement Every Complexion! Our End-Of-Decade Sale Is Here!


Kosa boje meda je poput male crne haljine: klasična je, neutralna i pristaje svima.

Prelistajte našu galeriju kako bi pronašli onu nijansu koja vam najviše odgovara. Od neutralno zlatnih pramenova Beyoncé pa sve do bež plave boje kose Kirsten Dunst. Smeđa kosa sa pramenovima boje meda – raskošna paleta toplih tonova!


Osobe sa tamnijim tenom i smeđom kosom mogu birati za koju paletu medenih i karamel nijansi će se opredeliti. Njima naime pristaje sve. Zamislite samo tu raskošnu kosu na kojoj se prelivaju bogate čokoladen nijanse, boje ćilibra i meda sa karamel prelivom.


Prava poslastica za oči. Video prikazuje najbolje frizure smeđi pramenovi na plavu kosu.

Pogledajte najbolje ideje za plava kosa sa pramenovima boje meda. U kombinaciji sa filterom, ali i bez njega, neophodan je šampon namenjen plavoj kosi sa neutrališućim elementima. Naime, ljubičasti šamponi vraćaju balans vlasima kose i od limun žute boje , kosa se vraža nijansama meda ili šampanjca.


Kosa koja je željna promena prodisaće ponovo kada zapleše sa pramenovima boje meda. Ona će se oplemeniti novim tonovima pramenova koje će biti rasporešene po celoj dužini kose. Najprirodniji efekat ovih pramenova biće na tamno plavoj i smeđoj kosi, koje su idealne za ovakve avanture. Naša saradnica Mia sa bloga Makeuplicious je iz tih razloga odlučila da sama izvuče pramenove boje meda u kućnoj radinosti i sa vama podeli svoje sjajno iskustvo! Ovo je nijansa farbe.


Da sam koristila hidrogen, verovatno bi takva ispala, ali bi to previše odskakalo od moje boje kose, a to mi nije bio cilj. Baš poput bronde nijanse, svijetlo smeđa kosa može biti postignuta uz pomoć razigranih tankih pramenova i jedna je od onih nijanse koje pristaju baš svima. Idealna frizura za žene u godinama. Vrlo mladenački, ali sa stilom.


Klasična dječačka frizura, smeđe boje sa prošaranim pramenovima boje meda. Boja je nježna, a istovremeno vrlo divlja i zavodljiva. Naglasit će svake smeđe oči.


Unkompliziertes Make-Up aus Los Angeles.

Passt zu jedem Hautton. Kosa boje karamele savršena je kombinacija tamne osnove i pepeljastih pramenova. Da biste dobili ovaj izgle na boju kafe dodajte svijetlo smeđe pramenove. Ova boja će unijeti toplinu u vaše lice te će ono izgledati mnogo prirodnije. Bilo da ste spremni za dramatičnu promjenu boje ili tek suptilan odmak od vaše prirodne nijanse, pramenovi su uvijek odlična ideja, osobito kada govorimo o smeđoj kosi.


Od nekoliko pramenova uz lice ili stotine tankih pramenova koji će transformirati boju vaše kose, igra pramenova i ove će sezone poslužiti kao savršeno osvježenje svake frizure, ali i stvoriti onu savršenu nijansu. Boju meda ili boju lešnika ćete najlakše dobiti ako vam je kosa srednje smeđa. Tada ne bi trebalo da bude greške u nijansi boje.


Ukoliko se ipak plašite da eksperimentišete kada je u pitanju vaša kosa i ukoliko se plašite da boja neće ispasti onako kako ste zamislili, onda je najbolje da ne farbate celu kosu, već da uradite samo preliv. Preliv je nežniji za kosu i ta boja će svakako izbledeti posle nekoliko pranja. Kako dobiti pramenove boje meda i kako vratiti volumen kosi?


Imate li kraću stepenastu frizuru bilo bi ju najbolje osvežiti s pramenovima boje meda , na par mesta kako bi je dodatno podignuli i kako bi dobila željeni volumen. Neka podloga bude lepa smeđa boja. Nekada je to bilo moguće postići samo uz pomoć tehnike izvlačenja pramenova, a danas postoje brojni tretmani kao što su balayage, ombre, sombre, kojima se ovakav izgle vrlo lako postiže. Topla i prozračna, svijetlo smeđa kosa ponovno postaje sve popularnija. Ukoliko želite postići celokupan svetliji izgle a polazite od vaše prirodne boje kose, meki, pepeljasti pramenovi su idealni za vas (bez narandžastih ili crvenih podtonova).


Ukoliko imate tamniju kosu ili radite sa prethodno farbanom kosom, odlučite se da posvetlite osnovu sa hladnijom, pepeljastom nijasnom farbe. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts