Montag, 6. April 2020

22 22 Znacenje

Vaše misli su sada izvan ravnoteže, previše fokusirane na materijalni svijet. Ova sekvenca brojeva traži od vas da uravnotežite svoje misli između neba i zemlje. Poput čuvene propovijedi na gori, anđeli traže od vas da se usredotočite na duh i službu i da znate da će kao rezultat toga vaše materijalne i emocionalne potrebe. Najčešći način kako anđeli komuniciraju sa nama jeste kroz univerzalni jezik brojeva i muzike. Kada vidite ovaj ili neki drugi niz, možete pitati svoje anđele šta vam poručuju time i oni će nam u stanju naše smirenosti i poverenja, jasno dati do znanja koja ja.


22 22 Znacenje

Znacenje brojeva je bitno u tumacenju individualne numeroloske karte. Numerologija kaze da je znacenje brojeva zapravo vibracija. Ono sto je meni najvise pomoglo u pocetnoj analzi svakog coveka, jeste bioritamski broj. Svaki broj ima svoje posebno značenje, a više istih brojeva u nizu samo pojačava značenje tog broja. Sačinjen je od niza od četiri broja čiji je uticaj u ovom broju učetvorostručen.


Ispod ćete pronaći tumačenja značenja brojeva u vašem datumu rođenja, danu rođenja, imenu ili kućnom broju. Jedan od načina komunukacije anđela sa nama su i anđeoski brojevi. Anđeoski brojevi su nizovi istih ili različitih brojeva koji se pojavljuju često pred vama u nekim bitnim situacijama, dok razmišljate o nekim bitnim stvarima ili donošenju nekih bitnih odluka. U poslednje vreme ovaj. Novi ciklus, novi početak.


A kakav će biti ovaj ciklus zavisi od sledećih brojeva , koje vidiš. Ako je posle odluke sledeći broj 66 tvoja odluka nije od višeg Ja, ako je 99 tvoja odluka je od višeg ja. Početak škole spiritualnosti. Učiš se, a ne praktikuješ. Više brojeva u nizu ima posebnu važnost i značenje, tvrdi Doreen Virtue.


Kad se ponavljaju dva ista broja, to podrazumijeva da je djelovanje pojačano. S druge strane, ako je riječ o nizu od tri različite znamenke, treba ga tumačiti tako da se srednji broj uzima kao primarni i na temelju njega tumačiti bit značenja poruke, a preostala dva služe kao pojašnjenja. Znajte da prolazite te situacije da biste u pravo vrijeme otkrili razlog. Tajno značenje brojeva. Pitagora je rekao ”Brojevi imaju sposobnost voditi čovjeka za ruku putem razuma.


22 22 Znacenje

Upravo je grčki filozof Pitagora prvi popularizirao ideju da svi brojevi imaju drukčiju vibraciju. Od tada je moderna znanost potvrdila da je svijet u skladu s preciznim matematičkim principima. Ovi principi upravljaju svime, od.


Dakle, pokušajte da se setite svakog detalja, da li je bio noć ili dan, kakve je boje bilo nebo, voda i slično, da li se sećate nekih brojeva , natpisa. Kako ste se osećali u snu? Uplašeno, srećno, ravnodušno?


Snovi su najčešće vezani za momentalne situacije koje vam se dešavaju. Ovo su samo značenja nekih od brojeva koji se mogu javiti u vašem snu, ali kao što smo već rekli svaki broj ima svoju simboliku. Pokušajte da se prisetite koji ste broj u snu videli i protumačite vaš san na pravi način. Ove troznamenkaste brojeve možete vidjeti svuda oko sebe, ali ih ne zamjećujemo često puta, iako, to je, jedan od načina da se privuče naša pažnja, i da.


Postoji temeljnih brojeva vaše osobne numerologije: broj životnog puta, broj ekspresije, broj ličnosti, broj želje srca i broj datuma rođenja. Isto tako, za parne brojeve možemo reći da vole da se uklope i prilagode, a neparni, s druge strane, poštuju upravo suprotno – nezavisnost i individualnost. U listi koja sledi upoznajte se sa osnovnom simbolikom svakog od navedenih brojeva : Osnovno značenje jedinice je jaka volja, optimizam, pozitivna i čista (nesputana) energija. Značenje brojeva pojačava i to ako u posljednje vrijeme viđate puno bijelih golubova, svejedno je jesu li živi na ulici ili na slikama.


Nama se to čini kao čista slučajnost, ali prema numerologiji ti brojevi su zapravo nit.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts