Dienstag, 28. Februar 2017

Cokoladna boja kose

Zbog toga što se boja kose bira upravo po tome koliko je nijansa suprotna od vašeg podtona kože. Ako imate tople podtonove kože, onda će hladnija braon nijansa kao što je lešnik, moka, tamna čokolada ili tamni kesten biti idealna za vas. Hladniji ton kose će istaći vaš topliji ten i daće mekoću vašem celokupnom izgledu.


Ova boja kose je idealna i za brinete jer ne zahteva promenu boje, već samo neke nove nijanse u kosi. Novu boju za kosu je izmislila frizerka Hana Edelman.

Prvi uzorak je pokazala na svom Instagram profilu, a ubrzo su se pojavile mnoge reči hvale za ideju. Tamnija smeđa boja prelijeva se u svijetliju smeđu koja se zatim prelijeva u sasvim blijede roza tonove, a rezultat je modernizirana čokoladna boja , koja je za razliku od mnogih ludih trendova u bojanju kose zapravo vrlo nosiva i, naravno, efektna. Ideju od Hannah uskoro su preuzeli i drugi frizerski stručnjaci, pa ‘chocolate mauve’ sve.


Ne želite veliku promjenu,ali ste sami sebi već dosta. Ovo je samo jedan od primjera kako šiške mijenjaju izgled u. Boja može da se meša više sa ljubičastom ili roze nijansom, u zavisnoti od lične želje. Važno: pramenovi boje bi trebalo da se nanose sa balajaž tehnikom.


Prirodno smeđa boja bi trebalo malo da se posvetli tako da se obojeni pramenovi bolje uklope.

Za obožavateljice tamnijih nijansi kose prvi će izbor biti cimet čokoladna boja. Riječ je o tamnosmeđoj boji koja u sebi sadrži crvenkastosmeđi ton koji ovoj nijansi daje toplinu i svježinu. Boja je idealna za nadolazeće mjesece i odlično će se slagati s ostalim jesenskim nijansama. Ako ste prirodna plavuša, ova boja će vam odlično pristajati. Počnite sa svijetlo smeđom osnovom na koju ćete izvući izrazito tanke zlatne pramenove duž tjemena.


Zatim, krenuvši dva centimetra od korijena, izvucite deblje zlatne pramenove. Nasvjetliji dio kose bi trebao da bude na prednjem dijelu te da počinje na obrazima. Kestenjasta boja kose spada u tzv. To je svakako jedna elegantna i topla boja sa klasičnim tonom koja će matirati lice i dati mu tamniju nijansu. Ako želite zaista vidljivu promenu na svojoj braon boji kose onda za pramenove miksujte dve nijanse pepeljasto braon na vrhovima kose i malo sive po krajevima kose.


Na ovaj način dobićete originalnu i veoma interesantnu nijansu. Burgundi pramenovi Ovo je jedna od najpopularnijih boja poslednjih godina. Sve u ovoj boji može da se nosi pa. U hladnim mesecima želimo sve umerenije - čak i kada je u pitanju kosa. Bez sumnje je veoma tamna i boja kose se skoro ne razlikuje od crne.


Smeđi tonovi su prepoznatiljivi samo kada se zagledate. Frizure i stajlinzi: Pozdrav od Mome: Kovrdžava kratka frizura, koju vidimo ovde na manekenki Ari Vestfal (na slici), daje nijansi tamne čokoladi osvežavajući udarac.

Za one koje ne žele previše riskirati rješenje je nijansa svijetlija od prirodne boje kose , a za one koje su u potrazi za pravom transformacijom idealan odabir je hit platinasta koju su početkom godine odabrale zvijezde kao što su Katy Perry i Olivia Wilde ili, pak, platinasta sa srebrnim sjajem poput one Care Delevingne. Crveno i bakarno – Bakarna boja kose ide odlično uz svetao ten i plave ili zelene oči. Prirodno ili farbano riđokosi, bićete ove jeseni u skladu sa trendovima. Tamno čokoladno braon boja kose izgleda predivno kada se prošara bogatim i divnim crveno bakarnim pramenovima. Kosi na kraju dodajte lokne i eto Vam zanimljive romantične frizure.


Macadamia Oil Cream Color kremasta boja na bazi lekovitog ulja makadamije. Kvalitetna svojstva farbe postignuta su zahvaljujući renomiranom Healing Oil tretmanu koji blagotvorno deluje na zdravlje kose , pružajući joj mekoću i sjaj. Za maksimalan efekat može se dodati određena količina Healing Oil tretmana direktno u mešavinu boje.


Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Plavuše – Plava boja dobro pristaje osobama koje imaju svijetle oči i ten. Ako se odlučite za plavu boju, frizera biste trebali vrlo često viđati jer ispucali i isušeni plavi vrhovi ostavljaju „jeftin“ utisak.


Takođe, plava boja ima jako puno nijansi pa se odlučite za onu koja vam najbolje odgovara. I kod izbora nijanse. Roza boja na kosi, koju mnogi smatraju ekstravagantnom, uz dodatak bež i plavih pramenova poprimit će mnogo suptilniji i nježniji oblik na vašoj kosi.


Ukoliko se odlučite za ružičasto-zlatnu boje kose , ne zaboravite na važnost njege kose nakon njenog bojanja, budući da ovakve nijanse zahtijevaju redovitu njegu i dodatnu posvećenost održavanju boje.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts