Dienstag, 7. März 2017

Sanjati crvenu kosu

Videti crvenu boju – Uopšteno, videti crvenu boju u snu ili bilo šta što je obojeno u crveno, jeste simbol snažnih osećanja. San zavisi od toga kako se osoba u tom trenutku oseća, odnosno kakvu emociju crvena boja izaziva u snu. Snove o crvenoj boji je obično lako povezati sa aktuelnim osećanjima u stvarnosti. Crvena kosa u snu, na vašoj ili nečijoj glavi, može označavati strastvene misli, veliku vatrenu energiju, ali i ljutnju. Sanjati crveno cveće.


Sanjati crvenu kosu

Crveno cveće u snu može označavati ljubav, strast, ali i opasne strasti. Vidjeti u snu da netko ima crvenu kosu, znači da ćete biti u dobrom društvu, te ćete otkriti jednu novost koja će vas razveseliti. Ako ste u snu obojili kosu u crvenu boju, slijedi zanimljiv susret s osobom koju dugo niste vidjeli i koja vas neće odmah prepoznati. Ukoliko ste sanjali da pričate s nekim tko ima crvenu boju kose, bit ćete ljubomorni na bliskog prijatelja, ali ljubomora neće dugo trajati. Ukoliko sanjate kosu crvene boje, onda je to simbol neke kreativne energije, harizme i stvaralačkog duha.


Ako ste imali ovakav san, vreme je da započnete neke nove projekte jer vas sigurno očekuje veliki uspeh. Ukoliko ste uplašeni i uspaničeni ukoliko sanjate vašu sedu kosu znači da se plašite starosti, zaborava i nemoći. Sedu kosu imaju stariji ljudi i onda je zapravo simbol starosti. Duga kosa u snu označava slobodu, moć i status.


Ako su vam u snu kratili kosu , san može označavati gubitak tih stvari. San u kome ste vi ili neko drugi imali prljavu kosu , može biti najava loše sreće. Možda ćete doživeti neke nesreće, možda na poslu, u vezi finansija ili u privatnom životu.


Drugim rečima, doživećete neki uspeh, koji neće rezultirati samo trenutnim. Isto tako san o kosi predstavlja i zdravlje Vašeg unutrašnjeg bića. Međutim, možete očekivati da će se problemi uskoro riješiti, a osoba koja vam je draga, shvatit će koliko joj značite.


Pred vama su mnogi ugodni i lijepi zajednički trenuci. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje. Crna kosa - sreća i ljubav.


Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Ako ste sanjali kratku kosu , očekuje vas uspjeh na poslu, a možete očekivati i novčani dobitak. Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako je bila kovrčava, možete očekivati financijske probleme.


Sanjati crvenu kosu

Sanovnik - Tumačenje značenja snova! Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. To što vi imate naviku da svakome kažete šta mislite, nikako ne znači da će vam drugi uzvratiti istom merom. Prihvatanje ove činjeniće će vam, umnogome, olakšati život.


Sicherer Kauf und rascher Versand. Schließen Sie sich über 1. Millionen Produkte und 20. Kaufen Sie jetzt ganz einfach auf Fruugo.


Die Rückgewinnung der Waren würde dann Ihrer Verantwortung obliegen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts