Montag, 28. August 2017

Pepeljasta boja kose

Ako ste ljubiteljica plave kose, ovo je nijansa koju morate probati. Pepeljasta boja kose se odnosi na hladnu boju kose. Oni su često pastelnog odsjaja. Zlatni tonovi su, sa druge strane, topli. Plava boja kose je bila i uvek će ostati u modi.


Pepeljasta boja kose

Odgovorne i ozbiljne osobe odlučiće se za ovu varijantu, jer će ova boja kose istaći njihov karakter i stav. Ukoliko ste ljubitelj srednje dugih frizura, koje su pritom i slojevito ošišane nepogrešiva nijansa za vas biće pepeljasta nijanse smeđe boje. Ona će najbolje istaći vaše oči i naglasiti ženstvenost koju svaka žena krije u. Boja kose i obrva - kako uskladiti.


Verovatno se gledate u ogledalo i vidite da nešto nije u redu, onda dodate još malo pudera i shvatite da to nije, pa uzmete drugu boju sjaja za usne i nervirate se jer nije ni. Ukoliko ste razmišljale da ovog ljeta promijenite svoj izgled na način da mijenjate boju kose , donosimo odličan prijedlog – trenutno najpopularnija boja kose u svijetu je pepeljasto plava! Ona dobro pristaje skoro svakom tenu, lagana je za održavanje i idealna za ljeto. Izrastak moja prirodna, neka 6. Ovoga puta odlučila sam da izaberem neku sredinu, osmicu, tačnije 8. Kada želite tamniju nijansu kose, bitno je da uvijek imate na umu dužinu kosu i svoju visinu.


Kada imate dugu, tamnu kosu i dovoljno ste visoki, vaš izgled će biti elegantan. Međutim, ako ste niži, onda je nabolje da se odlučite za stepenastu, slojevitu frizuru. Reduktori boja izvrstan su način za uklanjanje trajne boje sa vaše kose uz minimalnu štetu.


On preokreće proces farbanja. Sadrži lipide koji vraćaju vlagu i hidriraju oštećenu i poroznu kosu, čuvaju strukturu kose , vraćaju balans i ravnomerno raspoređuju pigmenete od korena do krajeva. Daju brilijantana sjaj, visoko posvetljivanje i. Istinski crvena boja u svom punom sjaju! Ako ste se kao mlađe furale na dark, emo i metal glazbu i voljele ste ponajviše tamne, zagasite, crne nijanse boja za kosu, čini se kako nam se vrijeme mladosti ponovno vraća, jer ove godine one istinski crne i tamne nijanse su ponovno IN.


Pepeljasta boja kose

Boja za kosu za jesenski tip : Naglasite svoju boju kose toplim crvenim i bakrenim tonovima. Sve tople smeđe boje poput zlatno-smeđe, bakreno-zlatne ili kesten boje također će vam pristajati. Odabrati boju kose nije uvijek tako lako, no mi vam donosimo smjernice po kojima nećete pogriješiti prilikom odabira.


Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton smeđe boje kose i pretvara ga u njegovu bolju, topliju verziju. Ako ste u potrazi za savršenom istovremeno suptilnom i efektnom promjenom boje kose , nijansa cimet je savršeni izbor. Tamnije nijanse kose: Opredlite se za bogate, čokoladne tonove, a izbegavajte zift crnu. Vama će dobro stajati i neutralno smeđe nijanse, boja cimeta i mahagonija, tople crvene koje će neutralisati plavetnilo vaše kože. Ako želite jako tamnu, tamna boja moche ili crno-smeđa će najbolje laskati vašem tenu.


Pepeljasta boja kose

E ovako:moja prirodna boja kose je svijetlo smedja i vec duze vrijeme se farbam u plavo. Prije deset dana sam ofarbala prvo samo izrastak i ispalo je narandzasto. Sutradan sam ofarbala cijelu kosu i sad je nesto izmedju zutog i nsrandzastog-vise zuto.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts