Mittwoch, 27. September 2017

Bakarni pramenovi na smedjoj kosi

Na tamno smeđoj kao osnovnoj boji kose predivno izgledaju zlatno plavi pramenovi. Ako imate dugu kosu izvucite ih celom dužinom sa akcentom na krajevima kose. Video prikazuje pramenovi na smeđoj kosi. Nedavno, za tamnu kosu, uključujući i tamno smeđe, smeđe i crne, najpopularniji klasični tkati u prirodnim, prirodnih i fizičkih prigušenim bojama. Sombre balejaž pramenovi su nijansirani pramenovi na kosi izvedeni balejaž tehnikom slikanjem na kosi.


Balejaž naziv tehnike pravljenja pramenova nosi naziv po francuskoj reči balayage što.

Na smeđoj kosi najljepše pristaju bakarni, zlatni ili karamel tonovi. Na plavoj kosi izbor može da bude boja lješnika ili neka od crvenkastih nijansi, dok tamnoj najbolje pristaju pramenovi u boji meda, karamele ili zlata. Hrabrija varijanta za brinete su pink I ljubičasti pramenovi. Izbegavajte crne pramenove na smedjoj kosi. Plavi pramenovi na svetlo smeđoj kosi.


Pri korenu treba da budu tamniji i proređeniji a pri vrhu i krajevima svetliji (nešto poput ombre-a samo malo suptilnije). Na taj način će sunce prirodnije osvetliti kosu. Time je crvene boje u kosi lakše postići, a istodobno pouzdano dobivate prekrasne boje pramenova.


Ljetno sunce prirodno najviše posvijetli kosu na vrhu glave.

Pramenovi u dvije ili tri nijanse. Ti pramenovi kose blistaju raznim svjetlijim nijansama. Dijelovi kose oblažu se različitim. Flamboyage pramenovi zanimljiva su metoda bojenja pramenova uz koju možete zaboraviti na izrast, postići dojam gušće kose i osvježiti boju kose bez nepovratnog bojenja čitave dužine. Flamboyage je nastao nakon što se pojavila balayage tehnika bojenja, a najbolji opis je taj da flamboyage pramenovi koriste i balayage i ombre tehniku bojenja.


Balejaž pramenovi su se pojavili prošle godine i postali zaštitni znak tehnike rađenja pramenova u svijetu. Balejaž nosi naziv iz francuske riječi “oslikavanje” i bukvalno tako i izgleda na kosi , jer vam ova tehnika daje za pravo da oslikavate baš tamo gdje vi hoćete pramenove na kosi. Za koji ćete se balejaž odlučiti i koliko. Neki odvajaju providnom folijom a neki običnom vatom koju postave odmah ispod namazanog pramena kako bi svaki pramen odvojili od glave i ostale kose. Osim toga, bakarna boja u mešavini sa čokolada nijansom daje više mogućnosti za uklapanje sa šminkom i garderobom, a dobra je i kao podloga za dodatno šaranje kose raznim tehnikama medju kojima su i pramenovi koji mogu biti u svetlije bakarnoj ili baš tamno smedjoj boji.


Nije nepoznanica kako odabir boje treba vršiti na temelju prirodne boje kose i boje puti. A danas ćemo vam pokazati kako predivno izgledaju smeđi pramenovi na crnoj kosi. Dobro iznijansirani pramenovi u kosi joj daju bujan i osvezen izgled. Ukoliko to do sada niste probali, vreme je!


Profesionalni tim studija Beauty Queen pobrinuce se da vam pomogne u tome. Nalazimo se u Kragujevcu, na adresi Daniciceva 12 soliter Y. Ako izvlacis pramenove na farbanoj smedjoj kosi , a zelis bele pramenove, to moras da uradis blansom, ne bojom. Nijednam boja ne moze toliko da posvetli kao blans.

Nakon sto blans odradi svoje, stvalja se preliv, napravljen od najsvetlije plavih nijansi koje mogu da sadrze blag pepeljasti ton, ali nikako intenzivan da pramenovi ne budu mis sivi. Najlepših sombre pramenova za ovu sezonu Sombre pramenovi na prelomljenim boho talasima na kosi je definitivno frizura koju svaka žena želi da nosi. Lep kolor i lepa frizura su odraz ženstvenosti i modernog izgleda.


Sombre je ove godine zauzeo glavno mesto u kolorima i sombre pramenovi su najtraženiji pojam na svim tražilicama na. Otkačeni pramenovi Tko kaže da pramenovi moraju biti diskretni i neprimjetni? Ako želite biti primijećeni, odlučite se za neku ludu boju koja je totalno drugačija od vaše prirodne.


Zelena, ljubičasta, rozna ili plava, dobra su opcija bilo da ste brineta ili crnka – samo je na vašem frizeru da je dobro ukomponira u ostatak frizure. Pronađite one koji vam sigurno dobro stoje u skladu sa tipom vaše kože.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts